Verhuurregelement

Huisregels:

U krijgt van ons een schone tent mee. Wij krijgen deze ook graag weer schoon terug, zodat we de tent aan de volgende klant weer schoon mee kunnen geven.  

Mocht de tent niet schoon terug komen, dan zijn wij genoodzaakt om een deel van de borg in te houden. In onderstaand overzicht zijn de aandachtspunten weergegeven: 

 

Schoon grondzeil: Het gebruiken van het extra grondzeil wat wij u meegeven scheelt u een hoop werk. Met een vochtige doek en een bezem krijgt u het meeste vuil er van af; 

 

Slaapcabines: Veeg voordat u de cabines opvouwt evt. vuil eruit; 

 

Vogelpoep, bladeren, slaksporen etc.: Reinig het tentdoek alvorens u het opvouwt met een vochtige doek. Geen reinigingsmiddelen gebruiken! 

 

Extra pakketten: Zorg ervoor dat u het weer teruggeeft zoals u het van ons heeft ontvangen. Indien een of meerdere regels niet worden nageleefd zullen wij de volgende schoonmaakkosten in rekening brengen:

 

Grondzeil smerig: 50 euro

Slaapcabines niet geveegd: 10 euro

Vogelpoep etc. verwijderen: 10 euro

Reserveringen en algemene voorwaarden:

Aanbetaling

U betaald binnen 10 dagen na uw boeking, 20% van het totaal bedrag als aanbetaling. Dit doet u onder vermelding van het factuurnummer dat vermeld staat op de factuur.

 

Borgsom
U betaalt bij het ophalen van de tent een borgsom. Na de controle,  maximaal 5 dagen na inlevering, ontvangt u de borgsom retour. Eventuele schade, vermissing en/of (extra) schoonmaakkosten worden met de borgsom verrekend.

 

Betaling
Vier weken voor de huurperiode betaald u het resterende bedrag plus de borg.

 

Annulering 
Reserveringen kunnen worden geannuleerd. De annuleringskosten zijn 25% van de huursom bij annulering tot acht weken voor de geboekte periode. Bij een annulering van 8 weken of minder voor de aanvang van uw geboekte periode betaald u 50% van de huursom.

 

Aansprakelijkheid
De Kampeerder Horst is niet aansprakelijk voor schade en/of letsel ontstaan tijdens het verblijf in onze tenten, ongeacht de oorzaak hiervan. Dat geldt ook voor verlies, diefstal of beschadiging van persoonlijke eigendommen of geld.

Opmerkingen

H. Schroen

21.10.2017 10:48

Beste, kunt u mij een offerte maken voor de huur van 50 veldbedden voor 2 nachten van 8 t/m 10 juni 2018. En moet ik deze dan zelf komen halen of kunnen jullie ook het transport verzorgen.

Meest recente reacties

21.11 | 08:13

Goedemorgen Michel,
Wij gaan met ‘n vriendengroep het eerste weekend van April (1+2) naar extreme survival in Ommen. Zij hebben geen grote groepstent. Ik wil graag de tipi 600 huren voor dat weekend

16.11 | 12:34

hallo we willen graag minimaal 6 tipi 600 tenten reserveren op 30 mei 2023 tot 2 juni 2023. graag willen we ze laten bezorgen in Dordrecht. wat kost dit? en kunnen we later nog tenten bij huren?

05.11 | 12:28

goedendag, wat zijn de kosten inxl leveren van 12 veldbedden van 29 juni 2023 tot 2 juli 2023 in Den Helder tijdens marine dagen

04.11 | 12:54

Goedemiddag,
Middels deze weg wil ik vragen naar de mogelijkheden om twee 10 persoonstenten te huren in Diessen. Dit op 7-8-9 juli 2023.

Deel deze pagina